De kust

Zorgeloos genieten van de zee!

Onze wegen zijn een waar plezier om op te rijden. Dankzij de gratis A75 kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan onze prachtige kust op 45 km van onze camping. De Hérault biedt u 100 kilometer zand- en rotsstranden. Op elk uur van de dag kunt u genieten van de zon van de Middellandse Zee. Sète, Cap d'Agde, het Bassin van Thau... of het nu wilt luieren of genieten van zeevruchten, is er geen enkele reden om te aarzelen.

 

Sète

Op 30 minuten van Montpellier onthult Sète, beroemd voor zijn oesters, zich als een parel tussen de Middellandse Zee en het Etang de Thau.

Met zijn zeer typische wijken die worden doorkruist door kanalen waarin de kleurrijke gevels van de gevels worden weerspiegeld, is Sète ook een echte badplaats. Het heeft zijn volledige authenticiteit weten te behouden dankzij de havens in het hart van de stad waar u het hele jaar door kunt genieten van het ballet van de trawlers en tonijnboten en de steiger voor de cruiseschepen.

Steekspelen, sinds 1666, zijn nauw verbonden met het ontstaan van Sète sinds het eerste toernooi dat plaatsvond op 29 juli 1666 bij de bouw van de haven... Zij weerspiegelen de ziel van de inwoners van Sète.

 

Cap d'Agde

Cap d'Agde is een badplaats in de Franse stad Agde gebouwd aan de voet van een oude vulkaan, de Mont Saint-Loup. Ze wordt omringd door de Middellandse Zee. Ze heeft zich ontwikkeld rond de plezier- en jachthavens.