Reservatie

De camping is geopend van 20 maart 2021 tot 18 september 2021

Onze openingstijden:

  • de 9h à 12h30 et de 14h à 19h, tous les jours
  • 9:00 tot 12:30 en 14:00 tot 19:00, elke dag

Buiten deze openingstijden is er altijd de mogelijkheid om ons permanent een sms te sturen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, met vermelding van uw naam en de reden van uw oproep.

Hoe kun je boeken ?

Door het invullen van het boekingsformulier in PDF-formaat en op te sturen naar ons, of gewoon door het invullen van ons formulier aan de onderkant van de pagina. Van daaruit zal Nathalie u een offerte sturen. Als u akkoord gaat, zal je een borg te betalen zijn per cheque, overschrijving, cheques of de VAD service. Daarna zal u een andere boekingsbevestiging e-mail met de laatste instructies ontvangen

uw komst

Op de dag van aankomst voor een camping accommodatie of locatie is om 14u. Je praat met de receptie die direct bij de ingang van de camping is. Nathalie laten u alles zien aangaande de locatie of accommodatie en leggen u uit alles wat er te weten staat om een quality time doorbrengen met ons. Wij zijn hier voor u, aarzel dan niet om vragen te stellen tijdens de openingsuren van de receptie.

Het verhuur is beschikbaar van zaterdag 16:00 tot 20:00, het verhuur verlaten op zaterdag voor 10.00 uur. Twee borgen zijn verplicht: 150 € in geval van degradatie en € 50 voor niet-huishoudelijke gemaakt.

Voor de kamping, aankomsten beginnen om 14:00 ttt 20:00, vertrek zijn vóór 10:00 uur.In het geval van niet-naleven van het aantal mensen toegelaten tot de aard van de huurovereenkomst, de directie behoudt zich het recht voor om de reservering te annuleren wegens contractbreuk. Het aantal mensen omvat volwassenen, kinderen en baby's

 

 

Document downloaden:

 

Voor mensen met een handicap, Camping "Le Village du Bosc" is een nogal moeilijk terrein, gezien de topografie. De camping is echter uitgerust met faciliteiten voor alle personen met een handicap die graag een paar dagen vakantie willen door brengen. In de grote nieuwe toiletgebouw in het laagste gedeelte van de camping, zult u zo'n volledig uitgeruste cabine vinden.

 

 

logos camping vacances naturiste village du bosc

 

De camping kreeg in juli 2017 opnieuw ** volgens de nieuwe normen

 

 

Online reservatieformulier

 

Personen die tijdens het verblijf aanwezig zullen zijn:

 

Contactgegevens van de wettelijke vertegenwoordiger:

 

Uw datum van aankomst en vertrek:

 

Type accommodatie:

 

Als u kiest voor een staanplaats:

Heeft u een hond ?
Wenst u een verzekering ?
Elektriciteit

 

Als u in een huuraccomodatie verblijft:

 

BELANGRIJK:

Voorschot camping: € 100
Voorschot huuraccommodatie: € 120/week
Saldo 30 dagen voor de dag van aankomst te betalen

 

Uittreksel uit de Algemene Reservatievoorwaarden

  • Ik heb de algemene voorwaarden voor de boeking gelezen en accepteer ze. Aankomst om 14u en 14u voor het kamperen voor de verhuur.
  • Vertrek voor 12 uur voor op de camping en 10 voor de verhuur.
  • annuleringsverzekering wordt ten zeerste aanbevolen, ik ga akkoord met de afsluiting van de instelling of door mij. Een ondersteuning van mij zal worden gevraagd. Alle annuleringen moeten schriftelijk worden ingediend per aangetekende A. R. De opstelling zonder dat dit kan de terugbetaling van mijn verblijf te garanderen zonder contract annulering en ik herken het risico.
  • Als ik mijn verblijf annuleren zonder een contract binnen 30 dagen na mijn aankomst, mijn aanbetaling niet worden teruggestuurd naar me, voor een vergoeding.
  • Als ik mijn verblijf annuleren zonder een contract voor minder dan 30 dagen na mijn aankomst, mijn aanbetaling niet worden teruggestuurd naar compensatie en ik zou in de verplichting om mijn verblijf te regelen.
  • Ik ga akkoord met het saldo te betalen 30 dagen voor mijn aankomst. In geval van vertraging en geen informatie van de klant, zal de camping zijn eigen manier om de locatie of verhuur hebben. In dit geval zullen alle betalingen van de camping blijven.
  • De toegelaten Methodes van Betaling: contant geld, check, check vacature, bankkaart Visa, MasterCard en Maestro.

 

Bereken het volgende: 6 plus 8.